Kiihdytysajon SM-finaalit, Street Kings ja MAN Truck Bikes Kauhavalla 7.-8.9

Kaudella 2024 Kiihdytysajon SM-sarjassa ajetaan viisi osakilpailua, ja mestarit eri ryhmissä ratkaistaan Kauhavalla. 


 

Kisakausi starttasi 25.-26.5. Virtasalmen Motoparkissa ensimmäisen SM-osakilpailun merkeissä. Kauden aikana paremmuudesta on taisteltu kolmesti Motoparkissa, sekä kertaalleen LSK Business Parkissa, johon kiihdytysurheilun kausi päättyy vuoden 2024 osalta.

 

>>> Klikkaa ja kurkkaa SM-pistetilanne!

 

SM-finaalien yhteyteen on lisämääräyksellä asetettu kaksi erillistä kilpailua, Street Kings ja MAN Truck Bikes. Autoryhmille tarkoitettu Street Kings ajetaan yksipäiväisenä kilpailuna lauantaina, kun taas pyöräryhmien MAN Truck Bikes on koko viikonlopun mittainen kilpailu.

 

>>> Klikkaa ja inspiroidu!

 

LSK Business Parkissa 7.-8.9 käynnistyvään SM-finaaliviikonloppuun on voimassa jälki-ilmoittautumisaika, joka päättyy kaksi arkipäivää ennen kilpailupäivää. Kuljettajalista on katsottavissa ilmoittautumisjärjestelmässä. 

 

>>> Klikkaa ja ilmoittaudu! 

 

Perjantaina ennen varsinaista SM-osakilpailua Kauhavan rata on kiihdytysajon testaajien käytössä. Testipäivään ovat kaikki tervetulleet kokeilemaan suorituskykyään SM-tasoisella liimaradalla. Testipäivä on maksullinen ja ajankohtaiset hintatiedot löytyvät ilmoittautumisjärjestelmästä.  

 

>>> Klikkaa ja katso! 

 

 

Aikataulut 

Perjantai 9.30-19.30 / Testipäivä

Lauantai 9.30-19.30 / Lajitteluajot, Street Kings -kilpailu

Sunnuntai 9.30-17.00 / Pudotusajot ja finaalit

Rata-alueella ja sen ympäristössä on kuunneltavissa FHRA Race Radio taajuudella 89,1 Mhz. 

 

 

Pääsyliput 

Päivälippu: 25 €
Kokoaikalippu: 40 € 

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin portilla. Alle 18-vuotiaille ilmainen pääsy tapahtumaan. Alle 12-vuotiaat ainoastaan aikuisen seurassa.

Liput ennakkoon helposti Tiketistä. Pääsylippuja on myynnissä myös tapahtuman sisäänpääsyportilla. Portit aukeaa lauantaina ja sunnuntaina kello 9. Perjantaina alueelle ei vaadita pääsylippua. Tervetuloa! 

 

>>> Klikkaa ja osta!