FHRA Marketing Oy ja Salo Livestream ovat tehneet yksivuotisen sopimuksen kiihdytysajon suoratoistolähetyksistä

Anssi Pinola (vas.) ja Ilkka Kontturi.

Jatkossa FHRA:lla on oikeus esittää entistä enemmän omia sisältöjään tapahtumien livestream-lähetyksissä. Toimitusjohtaja Anssi Pinolan mukaan ratkaisu palvelee molempia osapuolia. 


 
Sopimus takaa FHRA:lle kaikkien Kiihdytysajon SM-sarjan osakilpailujen monikameratuotannon kaudella 2025.

FHRA saa jatkossa enemmän vaikuttamismahdollisuuksia lähetysten rakenteeseen ja sisältöön, jolloin tapahtumien normaaliin kulkuun vaikuttavien tekijöiden, kuten radan huoltotoimenpiteiden ajaksi, saadaan suoratoistolähetykseen ajettua muuta sisältöä.

– Kaudelta 2024 saadut kokemukset ja hyvä palaute varmistivat sen, että Salo Livestream on meille juuri oikea kumppani tuomaan kiihdytysajoa enemmän esille, ja saattamaan lajin näkyvyys sille tasolle, jolle se kuuluu. Laadukas lähetys myös avaa meille uusia mahdollisuuksia  yhteistyökumppanihankintaan.

– Sopimus on molemmille osapuolille suotuisa, sillä sekä FHRA että Salo Livestream, pääsevät kehittämään omia tuotteitaan asiakaskokemusta parantavalla tavalla, Pinola sanoo.


 
Etua kiihdytysurheilulle ja yleisölle 
 
Pinola on sopimukseen hyvin tyytyväinen. Hänen mukaansa sopimus on myös yhdistyksen muiden keskeisten toimintojen, kuten Original American Car Show’n ja harrasteajoneuvoilun, viestinnän ja markkinoinnin osalta erittäin tärkeä. Katsojille se mahdollistaa kiihdytysajotapahtumien katselemisen ilman pitkiä katkoja.

– Lähetystä koskevien oikeuksien ja uuden sisältösuunnittelun ansiosta tämä sopimus toimii FHRA:lle suunnannäyttäjänä, joka vastaa erinomaisesti muuttuneisiin mediankäyttötarpeisiin ja viihtyvyyden vaatimuksiin, Pinola toteaa.

 
 
Uusissa lähetyksissä nähdään haastatteluja ja taustoittavia tarinoita 
 
Salo Livestream -tuotannoista vastaava tekijä Ilkka Kontturi puolestaan sanoo, että yhteistyö FHRA:n kanssa on ollut mutkatonta ja hän on iloinen sen jatkumisesta.

– Tämä uusi sopimus tarjoaa FHRA:lle sekä Salo Livestreamille suositut kiihdytysajotapahtumat ja sitä helpoutta, jota FHRA menestyvänä tapahtumatuotantoyhtiönä tarvitsee ja haluaa, Kontturi sanoo.

Tulevia kiihdytysajolähetyksiä Salo Livestreamin kanavalla ovat muun muassa Kiihdytysajon SM-osakilpailut kaudella 2025 sekä FHRA:n järjestämät Kiihdytyspäivät kesällä 2025.

 

>>> Aiempien kausien live-tallenteet